Hirdetés

Erről szólhat majd a netflixes Horizon sorozat

|

Nem Aloy történetét fogják ismét elmesélni a Horizon Zero Dawn világában játszódó szériában.

Hirdetés

Rengeteg videojátékos franchise-hoz kapcsolódó film és sorozat készül épp, a nyáron például a Cuphead Show folytatása mellett a Resident Evilt is megkapjuk, mindkettőt a Netflix jóvoltából. A Sony a God of War szériáját az Amazonra bízta, de a Horizon játékok világában játszódó sorozat ugyancsak a legnépszerűbb streaming szolgáltató kínálatát fogja bővíteni.

Hivatalos infókat még nem tudunk, viszont a GamesBeat lelkesen szivárogtató és többnyire igazat mondó újságírója, Jeff Grubb megszellőztetett néhány infót.

Hirdetés

Elmondása szerint a széria a Horizon 2074 nevet fogja viselni, és egyszerre jelenik meg benne a játékokban hangsúlyosabb jövőbeli világ, valamint a múlt, pontosabban az az időszak, amikor elkezdődtek a problémák. Nem a játékok történetét fogják újra elmesélni, hanem egy párhuzamos sztori lesz ugyanabban a világban, minek köszönhetően újabb, eddig nem ismert részleteket tudhatunk meg.

Mire elkészül a sorozat, bármi megváltozhat, a projekt még viszonylag az elején jár. Csak azt reméljük, hogy nem fogják a múltat átírni, és Elizabeth Sobeck, valamint Ted Faro ugyanúgy szerephez jut, még ha Aloy legfeljebb csak említés szintjén jelenik is meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)