Hirdetés

Elhunyt a Low Roar énekese, Kojima is megemlékezett róla

|

Ryan Karazija mindösszesen 40 éves volt, hangja a Death Strandingben is felcsendült.

Hirdetés

Rövid betegeskedés után, tüdőgyulladás szövődményei miatt elhunyt a Low Roar zenekar frontembere és egyik alapítója, Ryan Karazija - jelentette be a szomorú hírt a banda Facebookon. Búcsúzkodásukban elmondták, hogy Karazija gyönyörű zenéjével és kísérteties hangjával rengeteg ember életét érintette meg a világon, és ez ezután is így lesz. Kedves és csodás lélek volt, emlékét és művészetét pedig örökre megőrzik a dalaiban.

A hatodik Low Roar lemez már készülőben volt, amikor Karazija meghalt, ez a zenekar szerint el fog készülni és meg fog jelenni, amint befejezik. 

Hirdetés

A Low Roar szerzeményei komoly szerepet játszanak Hideo Kojima emlékezetes videojátékában, a Death Strandingben is, nagyban hozzájárulnak az atmoszféra megteremtéséhez, így várható volt, hogy a fejlesztő is reagálni fog a gyászhírre. Kojima a Twitteren emlékezett meg Karazijáról: 

"Hallottam a híreket. Nem tudom elhinni. Nem akarom elhinni. Ryan nélkül, nélküled és a zenéd nélkül nem született volna meg a Death Stranding. A zenéd örökké élni fog ebben a világban és bennem. Köszönöm neked. Nyugodj békében."

Valószínűleg az I'll Keep Coming a legismertebb Low Roar Death Strandinghez írt dalai közül, tisztelegjünk hát ezzel Ryan Karazija munkássága előtt, amiért társaival együtt emlékezetes pillanatokkal örvendeztette meg a játékosokat:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)