Hirdetés

Ilyen lenne a Street Fighter Dota 2 hősökkel

|

Chris Le elképzelte milyen lenne, ha a Dota 2 hőseit bedobnák a Street Fighter arénáiba. Mint kiderült, nem is lenne butaság.

Hirdetés

Chris Le szeret vicces videókat gyártani. A YouTube felhasználó most azzal gondolattal játszott el, hogy mi lenne, ha verekedős játékot csinálnának a Dota 2-ből. Vizíóját egy videó formájában megosztotta velünk, és mi ennek nagyon örülünk.

Természetesen a videó nem egy valódi játékfelvétel, de ez nem teszi kevésbé érdekessé. Még a hősválasztás is szerencsés, mert Ursa és Doom párharcát még le is lehetne így játszani. Nem úgy, mint mondjuk egy Io vs. Phantom Lancert. Annak úgy is az lenne a vége, hogy Phantom 20 klónnal agyonvágná szerencsétlent. Jól nézne ki, de nem lenne túl izgalmas. Na, de lássuk, hogy Chris Le, hogyan képzelte el a Dota Fightert:

A fenti egy video sorozat darabja. Alkotója reméli, hogy minden hónapban új részt készíthet. Mi benne vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)