Hirdetés

Ez az ötéves valószínűleg mindannyiunkat lenyomna Call of Duty-ban

|

Rowdy Rogan a FaZe Clan játékosaival játszik, szponzorált profi, és még 13 év választja el a Call of Duty: Modern Warfare korhatárától.

Hirdetés

Szokás mondani, hogy a Call of Duty játékokkal többnyire tízévesek játszanak. Nem tudjuk, ez mennyire igaz, de gyakran tapasztaljuk, hogy azok hangja, akik állításuk szerint édesanyánkkal háltak, még mutálás előtt áll, ami ha arra nem is bizonyíték, hogy a többség még nem lépett kamaszkorba, azt jól példázza, hogy a CoD nem csak a felnőttek játéka - pedig jól látható a borítóján a 18-as korhatárbesorolás. 

Hirdetés

Rowdy Rogan hároméves kora óta játszik, és láthatóan tehetséges. Édesapja segítségével folyamatosan streameli Twitchen a Call of Duty: Warzone-t, és mesterien bánik a kontrollerrel - külön kamera mutatja a kezét, hogy a nézők ne gondolják, nem ő irányít. Párban tolják, hatékonyan kommunikálnak, ahogy az az alábbi videóban is látható, hallható.

Ma este a Faze Clanos Swaggel fog játszani, fél 9-től lehet majd követni ezen a csatornán. Apexet már lenyomta 1v1-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)