Hirdetés

Íme egy játék arról, hogy internetezel

|

A Broken Reality fejlesztői egy nagyon érdekes és szürreális világot álmodtak meg, aminek a befejezéséhez a Kickstarteren kérnek segítséget.

Hirdetés

Mostanra már valószínűleg mindannyian elég szkeptikusak vagyunk, ha közösségi gyűjtésekről van szó, de ettől független még mindig találunk olyan projekteket, amikre felkapjuk a fejünket. A Broken Reality főleg azoknak szól, akik az internetezés hőskorában nőttek fel.

A Broken Reality egy kalandjáték, ami gyakorlatilag az internet világában játszódik. A valós internethez hasonlóan a játéktér egyes területei egy hálózatot fognak alkotni egymással, amik mind valamilyen weboldalnak felelnek meg és más-más játékmechanizmusokkal működnek. Ennek megfelelően a haladás is elég kötetlen, sokféle befejezéssel találkozhatunk, melyek feloldásához különféle feltételeknek kell megfelelnünk.

Mindennek ellenére a játékot az atmoszféra viszi el a hátán. A fejlesztők erősen merítettek a 2010-es években elterjedt vaporwave mozgalomból, melynek lényege, hogy az előző évtizedek technológiáit, reklámanyagait értelmezze újra művészeti alkotásokká. A srácok 35 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni és még majdnem egy hónap van hátra, szóval ha szeretitek az ilyen szokatlan ötleteket, akkor támogassátok őket. Addig is bevágom ide azt a számot, ami talán a legismertebb a vaporwave világában:

Nektek hogy tetszik ez a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)