Hirdetés

Több mint 2 órás lesz az Assassin's Creed film

|

A legtöbb videojáték film nem lépi át a két órás határt, de az Assassin's Creed sztorija miatt ez elkerülhetetlen volt.

Hirdetés

Az Empire Cinemas listája szerint az Assassin's Creed film pontosan 140 perc hosszú lesz. Ebben persze nincsenek benne a mozi előtti előzetesek, reklámok, stb.. A film követel majd ennyit az életünkből, ami mondjuk annyira nem meglepő a sztorit nézve.

Az Assassin's Creedben megjárjuk a jelent és a múltat is, és ha mindkét történetszálat rendesen ki akarják bontani, akkor bőven kelleni fog a 140 perc műsoridő. Egy ilyen sokrétű történetet egy filmben elmesélni talán túl nagy feladat is.

Összehasonlításképpen a Need for Speed film 130 perces volt (na itt a sztori nem indokolta ezt), a Warcraft: Kezdetek pedig 123 perc műsoridőt kapott (ez pedig bőven elbírt volna többet is az egyébként érdekes történetével).

Reméljük, hogy jól sikerül az Assassin's Creed film, különben nagyon hosszú szenvedésnek nézhetünk majd elébe a moziban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)