Hirdetés

Assassin's Creed film - készüljetek a feliratolvasásra

|

Úgy tűnik, az Assassin's Creed film egy jelentős része még a szinkronos változatban sem magyarul lesz, hanem egy rendezői döntésnek megfelelően készülhetünk a feliratokra.

Hirdetés

A Ubisoft jó néhány szériáját megfilmesíti az elkövetkezendő években, így az elsőként bemutatkozó Assassin's Creed mozival értelemszerűen nagyot szeretnének robbantani. Ennek ellenére néhány elég furcsa döntést is hoztak a produkcióval kapcsolatban, például a kisebbségben lévő múltbéli jelenetek kapcsán.

Amint azt a rendező, Justin Kurzel nemrég egy interjúban elárulta a Total Filmnek, a XV. században játszódó történetszál szereplői végig spanyolul beszélnek majd. "Imádom, hogy a produkciós cég, a New Regency beleegyezett ebbe" - lelkendezett a sztori szempontjából néhány érdekes újdonsággal is kísérletező Assassin's Creed film rendezője.

"Eljátszadoztunk az angol párbeszédekkel is, de egyértelművé vált a döntés, amikor visszaváltottunk és a szereplők gyönyörű spanyol nyelven szólaltak meg. Sokkal egzotikusabbá és gazdagabbá teszi a filmet" - fejtette ki Kurzel.

A spanyol inkvizíció korában játszódó jelenetek persze nem csak ettől lesznek majd izgalmasak, hanem a látványos harci jelenetektől és kaszkadőrmunkától is. Viszont mivel ezúttal a jelenkori történetszál kerül az előtérbe, valószínűleg fontosabb lesz, ezen a téren mit tud felmutatni Kurzel és csapata, illetve Michael Fassbender, Marion Cotillard és a színészi gárda többi tagja.

Mit gondoltok, az elvárásoknak megfelelően indul majd a Ubisoft filmes vállalkozása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)