Hirdetés

Amouranth megint beszállt a felfújható medencékbe, de most befektetőként

|

Ismét pénzügyi stratégiájáról beszélgetett rajongóival a Twitch egyik botrányos streamere.

Hirdetés

Ha egy mondatban írjuk le Amouranth nevét és a medence szót, valószínűleg sokatoknak megkondul egy kis vészharang a fejében, ugyanis a streamer a tavalyi év egyik meghatározó twitches drámájának a középpontjában állt. Kaitlyn Siragusa viszont most egészen máshogy szeretne pénzt keresni a felfújható medencékkel kapcsolatban.

2021-ben sokak nemtetszését váltotta ki az úgynevezett hot tub meta, amikor különböző felfújható medencékből streameltek sokan, ezzel indokolva, hogy a Twitch ruhaszabályainál lényegesen lengébb fürdőruhákban állnak kamera elé.

Hirdetés

A trendet először a reklámbevételek elvételével próbálták háttérbe szorítani a platform üzemeltetői, később viszont megtűrt téma lett a fürdőzés egy új kategóriában, amiből Amouranth is profitált.

Siragusa viszont most nem arra készül, hogy feltámassza a hot tub metát, és ismét medencés streamekkel árassza el a Twitchet, igaz, új befektetésének lehet, hogy ez is jót tenne. Miután  a streamer korábban azt magyarázta el követőinek, miért éri meg neki, ha megvásárol egy benzinkutat, egy újabb üzleti húzásáról értekezett a Twitteren. Beszámolója szerint most egy befektetési társaság tagjaként egy olyan céget vásároltak meg, ami medencékben használható, felfújható játékokat és más kiegészítőket (például lebegő világító eszközöket) gyárt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ahogy a múltkor, most is megosztott további részleteket az üzlet részleteiről, elmondása szerint valamivel több, mint tízmillió dollárt fizetnek ki összesen a vállalatért, ami nagyjából évi tízenötmillió dollár bevételt termel.

Ebből Amouranth maga hét év alatt nagyjából hétmillió dollárt tesz be a közösbe (befektetőnként, nem vásárlóként), de mivel a vételár kb. felét alacsony kamatozású hitelekből fedezik, ez nem fog annyira fájni nekik. Siragusa elmondta, hogy a befektetési csoportba az elmúlt évben egymillió dollárnál kicsit kevesebbet fektetett be, aminek nagyjából a húsz százalékát már vissza is kapta a nyereségekből.

Hogy Amouranth saját tapasztalatai a hot tub meta alatt lelkesebbé tették-e a befektetés kapcsán, azt nem árulta el, de ahogy a streamer egyik követője rámutatott, vannak, akik nem bánnak túl kedvesen a felfújható játékaikkal, amik lehet, hogy így gyakran cserére szorulnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)