Hirdetés

A World of Warcraft egyik legdrágább hátasát ajándékozza el a Blizzard, a gyűjtők kiakadtak

|

A hamarosan Twitch Droppá váló Feldrake-et korábban csak erősen limitált számú kártyán keresztül lehetett megszerezni. A kártyakufárok most idegesek lettek.

Hirdetés

Néhány héten belül végre összepakolhatnak a kalandozók, és elköltözhetnek a Dragon Islesre a World of Warcraft: Dragonflight megjelenésének köszönhetően. Az új kiegészítő rengeteg kellemes órát ígér, de mielőtt partra szállnánk az új világban a Blizzard még megtolja a hype vonatot egy Twitch kampánnyal.

A Twitch Drop rendszerükön keresztül több ajándékot is kiadnak majd minden World of Warcraft nézőnek, akik adott órán keresztül követik a kedvenc WoW streamereiket. Az ajándékok között ott van a Feldrake hátas és a Dragon Kite állatka, melyek korábban TCG exkluzív tárgyak voltak.

A World of Warcrafthoz korábban kapcsolt termékként létezett egy fizikai kártyajáték, melynek lapjai között voltak ritka kártyák, egy-egy játékbeli tárgyat oldottak fel a rajtuk elrejtett kódokon keresztül. Mivel a WoW TCG-t már nem gyártják, így a piacon elképesztő árai lettek a még meglévő készletnek, a Feldrake például, amit Blizzard most elajándékozni készül korábban 3000 dollárba (kb. 1,2 millió forintba) került.

Hirdetés

A gyűjtők begurultak. A megrögzött hátashordárok, akik több ezer dollárt költöttek a gyűjteményükre nem csak a Feldrake miatt dühösek, de attól is tartanak, hogy a Blizzard szépen lassan elajándékozza majd az összes TCG tárgyat, ezzel értéktelenné téve azokat.

Persze minden elégedetlenkedő kártyakufárra jut vagy 10 ember, akik ünnepelnek. A nevetséges TCG-tárgy árazás szerencsétlen következménye volt a kártyajáték beszüntetésének, így sokan úgy érzik, hogy épp itt volt az ideje felszabadítani a hátasokat, állatkákat és egyéb javakat. A Redditen épp azért kampányolnak, hogy minél többen vegyenek részt a Twitch Drop alkalmakon, zsákolják be a Feldrake-et megmutatva ezzel, hogy van igény a TCG lootra.

A közösség most hangosan vitatkozik, de a tiltakozó csoport jóval kisebb, mint azok, akik ünneplik a TCG cuccok elajándékozását. Ti melyik táborban vagytok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)