Hirdetés

A valódi cicák is szeretik a Stray-t

|

Az Annapurna Interactive újdonsága nem csak a játékosok körében arat sikert.

Hirdetés

Amióta csak léteznek macskák, az emberek odáig vannak értük, az internet megjelenésével pedig elkerülhetetlenné vált, hogy egyre több hozzájuk kötődő virtuális tartalom szülessen. A játékfejlesztők is örömmel szentelnek helyet a cicáknak az egyes alkotásaikban, de olyan ritkán van, hogy egy macsek legyen a főszereplő: márpedig a Stray esetében ez a helyzet.

Nem csoda, hogy a cyberpunk stílusú projekt már a megjelenés előtt meghódította a szíveket (és a Steam kívánságlistáját is), ráadásul a játékot kiadó Annapurna Interactive még a jótékonykodásra is ügyel

Tekintve, hogy a Stray kritikai átlaga 84 az OpenCriticen, joggal mondhatjuk, hogy a cicás kaland jól sült el, viszont nem csak a sajtó munkatársai és a játékosok szeretik, hanem a kiskedvencek is.

Hirdetés

Bizony, a macskák különös módon reagálnak a virtuális fajtársuk kalandjaira, az emberek pedig nem győznek beszámolni erről a közösségi médiában, így valaki létrehozta Twitteren a @CatsWatchStray fiókot, amely egy helyre gyűjti ezeket a különleges pillanatokat. Talán a valósághű animációk, talán a dedikált nyávogógomb tehet róla, de a Stray egy új rajongótábort gyűjtött: 

Sőt, még az "ősellenség" figyelmét is sikerült felkelteni: 

A Stray már elérhető PC-re (Steamen), PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is, a PS Plus Extra és Premium előfizetők pedig játszhatják ingyen. A ti macskátok hogy reagált rá?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)