Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator játékosai most azzal szórakoznak, hogy belerepülnek a Laura hurrikánba

|

A napokban söpör végig az Egyesült Államokon egy komoly károkat okozó hurrikán, és a Microsoft Flight Simulator ezt az időjárási jelenséget is lemodellezi.

Hirdetés

Minden egyéb nehézség mellett most egy hurrikán is sújtja az Egyesült Államok lakóit. A 4-es kategóriájú Laura a napokban érkezett meg Louisianába, ahol 240 kilométeres szélsebességgel tombol, összesen félmillió embert kellett evakuálni emiatt az államból és a szomszédos Texasból, illetve nagyjából 235 ezer háztartásban ment el az áram.

Hirdetés

Azért vannak, akik örülnek neki: a Microsoft Flight Simulator fejlett rendszere valós időben modellezi le az időjárási körülményeket, így a Laura hurrikán is megjelent a játékban, amin rengeteg játékos próbál átrepülni. Más játékokban az ilyenek a fejlesztők által tervezett időszakos eventek szoktak lenni, itt megoldja a természet.

Egészen elképesztően néz ki, mint ahogy azt az alábbi képek is bizonyítják:

Elképzelhető egyébként, hogy a játékban még több jelenséget fognak lemodellezni, de az talán még jobb lenne, ha a fontosabb építményeket, épületeket egy az egyben betennék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)