Hirdetés

A Horizon Forbidden West szörnyei felbukkantak a valóságban, PS5-öt nyerhetünk a segítségükkel

|

A megjelenés örömére a Sony a világ több nagyvárosában is kiállított hatalmas Horizon Forbidden West szobrokat, melyek nemcsak látványosak, de titkos kódokat is rejtenek.

Hirdetés

A PlayStation 4 és PlayStation 5 tulajdonosok már valószínűleg nagy lelkesedéssel pörgetik Alloy legújabb kalandját a Horizon Forbidden West világában. A széria második felvonása mindenkit levett a lábáról, és mi sem győztük eleget dicsérni. A megjelenés körüli izgalmaknak még nem értek véget, amiről a Sony marketingkampánya is gondoskodik. A világban felbukkantak ugyanis hatalmas gépszörny-szobrok, melyek titkokat rejtenek.

A 3 és fél méter magas szépségek egyrészt ijesztő részletességgel mutatják be ellenfeleiket, másrészt viszont hozzásegíthetnek bennünket egy PS5-höz. A szobrok plakettjein ugyanis szerepelnek kódok, amelyeket ha megadunk ezen az oldalon, akkor lehetőségünk nyílik arra, hogy nyerjünk egy új konzolt. Ebben a nyereményjátékban egyébként hazánk lakosai is részt vehetnek.

Hirdetés

Utóbbival csak az a bökkenő, hogy hozzánk legközelebbi Forbidden West szobor Londonban található. Éppen ezért a PlayStation srácai több promóciós anyagon keresztül is  közzé fogják tenni majd a kódokat, de a Stevivor írói egy kupacba szedték őket azok kedvéért, akiknek nincs kedvük órákig keresgélni.

Sok sikert kívánunk azoknak, akik szerencsét próbálnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)