Hirdetés

A Fallout sorozat egyes színészei játékstreameket néztek felkészülés gyanánt

|

Volt, aki Twitchen és YouTube-on is fogyasztott falloutos tartalmakat a forgatás előtt, de olyan is akadt, aki teljesen elzárkózott a videojátékok megismerésétől.

Hirdetés

Hollywood most ismételten abban a korszakában van, hogy a stúdiók megpróbálkoznak a játékipar gyöngyszemeit átültetni a mozivásznakra, képernyőkre is, és ebben az újabb hullámban sikerült is pár sikeres adaptációt összehozni, ami további próbálkozásokra ösztönöz. Jelenleg is számos feldolgozás formálódik a háttérben, a következő projekt pedig már a napokban megérkezik. 

A Fallout a Bethesda egyik legnépszerűbb franchise-a, a nukleáris pusztítás elől a föld alá menekülő, majd később a felszínre visszatérő emberek koncepciója pedig tökéletes alapanyag egy élőszereplős sorozathoz. A Fallout adaptációja az Amazon támogatásával a vállalat streamingszolgáltatására, az Amazon Prime Videóra készült, és az előrehozott premiernek köszönhetően akár már április 11-én, hajnali 3-tól nézhetik a hazai rajongók

Hirdetés

A sorozatbéli Brotherhood of Steel egyik tagját, Maximust alakító Aaron Moten a GamesRadar+-nak elárulta, hogy a szereplőket alakító színészek belemerültek a videojátékokba a forgatás előtt, de leginkább Twitchen és YouTube-on keresztül. Moten szerint a felkészüléséhez elég volt az is, hogy más emberek  játékát nézte, többek között a tájak és díszletek miatt. Moten meg is dicsérte a stáb tagjait, például Howard Cummings tervezőt, hogy a díszletek mennyire jól tükrözik a Fallout világának giccses retro-futurizmusát. A színész szerint Howard és csapata csodálatos munkát végeztek, minden, amit látunk közvetlenül a Fallout videojátékokból származik. Moten elmondta:

"Nagyszerű volt látni ezeket a masszív díszleteket a képernyőn, mielőtt munkába álltam volna. Különösen a játék olyan aspektusait - például a Brotherhood bázisát - kellett látnom, hogy »Hogy néz ki egy laktanya? Mit viselnek ezek a fickók?« Ez nagyon sokat segített a karakterem kialakításában."

A Fallout egy másik színésze, a ghoult alakító Walton Goggins viszont azt mondta egy másik interjúban, hogy ő kifejezetten kerülte a videojátékokat, hogy a saját fegyverforgató ghouljára koncentrálhasson. Nem akarta, hogy bármelyik meglévő változat befolyásolja a játékát. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)