Hirdetés

Hoppá: hirtelen megváltoztatta a Fallout sorozat premierdátumát az Amazon

|

A Bethesda posztapokaliptikus RPG-jéből táplálkozó élőszereplős feldolgozás végül nem az eredetileg tervezet időpontban rajtol el a Prime Video streamingplatformon.

Hirdetés

Reneszánszukat élik az utóbbi években a videojátékok nyomán készülő sorozat- és filmadaptációk, ráadásul a rajongók és a laikus nézők legnagyobb szerencséjére az Uwe Bollhoz hasonló kóklerek helyét olyan tapasztalt filmesek vették át, mint például Lisa Joy és Jonathan Nolan, akik az HBO-s Westworld után az Amazon Prime Video számára fejlesztettek új élőszereplős sorozatot a Falloutból.

Az Ella Purnell, Aaron Moten és Walton Goggins főszereplésével forgatott produkció elviselhetőbbé teheti azt a minden bizonnyal hosszú években mérhető időszakot, mely közben arra várunk, hogy a Starfielddel és a The Elder Scrolls VI-tal elfoglalt Bethesda végre a Fallout 5-nek szentelje a figyelmét. Ennek persze az is feltétele, hogy a sorozat ne érjen véget rögvest az első évaddal.

Noha az eddig látott előzetesek és jelenetek optimizmusra adnak okot, az Amazon hivatalosan még nem adott zöld utat a folytatásnak, valószínűleg megvárja, hogy milyen lesz az első nyolc epizód fogadtatása. Ugyanakkor azt nehéz másként, mint a bizalom jelenként értelmezni, hogy váratlanul előrehozta a premiert.

Hirdetés

Április 11-e helyett 10-én debütál a sorozat (nyugati parti idő szerint este 6-kor), ráadásul a Prime Video szokásától eltérően egyszerre ledarálhatjuk a teljes első évadot. A rajt igazi közösségi élménynek ígérkezik majd, ugyanis a nézők kiválaszthatják a frakciójukat, és a live chat funkció révén kapcsolatba léphetnek más rajongókkal.

Az új dátum elsősorban az amerikai nézőknek kedvez, nálunk mindössze annyi változik, hogy aki nem bír aludni, az 11-én hajnali 3-tól élvezheti a 33-as számú óvóhely biztonságát és kényelmét hátrahagyó Lucy MacLean (Purnell) kalandjait a radioaktív pusztasággá változott felszínen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)