World of Warships

World of Warships kép

A Wargaming csapata a sikeres World of Tanks és World of Warplanes után csatateret varázsol az óceánok és tengerek felszínéből is a World of Warshipsben. A játékosok különböző típusú hajók közül választhatnak, amiket irányítva belevethetik magukat a kihívásokkal teli csatákba, ugyanis a különböző pályákon más és más időjárási viszonyok várják őket. A világ több részét is meglátogathatjuk majd, hiszen lesznek térképek az Atanti-óceánon, a Csendes-óceánon és a Jeges-tengeren is. A játékban fellelhető hajókat mind vagy a valóságban is létező hajókról mintázták, vagy el nem készült prototípusok alapján készítették el.

Elolvasom a tesztet

World of Warships - anime lányok vezetik a csatahajókat

Hír | 2015.12.19 15:50

Olyan trailert kaptunk a World of Warships kapcsán, amit sosem hittünk volna. Anime csajok egy történelmi, csatahajós játékban?

World of Warships - megjelent, végre kihajózhatunk (videó)

Hír | 2015.09.18 07:17

A Wargaming.net most már hivatalosan is lehetőséget nyújt arra, hogy földön, vízen, levegőben egyaránt összemérjük tudásunkat. A World of Warships megjelent, minek apropóján megjött a launch trailer is.

World of Warships megjelenés - ideje hajóra szállni

Hír | 2015.09.03 14:17

A World of Tanks és a World of Warplanes után a Wargaming.net harmadik háborús játéka, a World of Warships is megjelenik végre.

World of Warships - mostantól bárki kihajózhat

Hír | 2015.07.03 10:20

Ha eddig lemaradtatok, most itt a lehetőség! Elindult a World of Warships nyílt bétája, innentől kezdve akárki becsatlakozhat a küzdelmekbe.

World of Warships - az USA hadihajói (videó)

Hír | 2015.03.17 15:56

A World of Warships fejlesztőinek kiemelten fontos a történelmi hűség, ezért mélyen beleásták magukat a hadtörténelembe. A legújabb fejlesztői naplóban az Egyesült Államok hajóiról esik szó. Lesz egy pár.

World of Warships - ma indul a béta, új trailer jött

Hír | 2015.03.12 07:22

Aki már nagyon szeretne kihajózni, ma jól figyeljen: indul a World of Warships béta, és kaptunk egy látványos új videót is.

World of Warships - itt az első gameplay videó

Hír | 2014.12.11 20:34

A hétvégi béta előtt megérkezett az első World of Warships gameplay videó, most már mozgásban is láthatjátok a csatahajókat.

World of Warships kulcsosztás - kattints, ha kipróbálnád!

Hír | 2014.12.09 20:07

Néhány nap múlva kerül megrendezésre a World of Warships első nagy teszthétvégéje, a Wargaming jóvoltából pedig most ti is részt vehettek a háborúban.

E3 2014 - a GSO-n debütál a World of Warships előzetese

Hír | 2014.06.04 10:00

A Wargaming a régióban először a GSO-n mutatja be a World of Warships E3 2014-es trailerét. Tessék kattintani a gyönyörért.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)