Uncharted 4 - A Thief's End

Uncharted 4 - A Thief's End kép

A méltán népszerű Uncharted-széria negyedik részében, az Uncharted 4 - A Thief's End című epizódban hősünk, Nathan Drake soha nem tapasztalt, minden eddiginél veszélyesebb kalandokba keveredik. A PlayStation 4-es játékmenet minőségéért az Uncharted franchise és a The Last of Us atyja, a Naughty Dog kezeskedik, a fejlesztés során felhasználták az összes eddigi játékaik alatt megszerzett tapasztalataikat, majd kiegészítették őket a legújabb technológiák alkalmazásával, miközben igyekeztek megtartani azt a hullámvasút-szerű akciót is, ami a sorozat védjegyévé vált. Az Uncharted 4 - A Thief's End kihagyhatatlan darab, igazi mestermű.

Elolvasom a tesztet

Uncharted 4 - trópusi helyszín, Nathan Drake visszatér

Hír | 2014.06.01 19:37

„Nevetségesen lenyűgöző”, amit az új Uncharted tud - állítják néhányan, akik már látták az E3-as bemutatót. Újra Nathan Drake lesz a főhős?

Uncharted 4 - még ketten távoztak a Naughty Dogtól

Hír | 2014.04.22 11:17

A The Last of Us művészeti vezetője és az Uncharted 4 egyetlen bejelentett szereplője is otthagyta a Naughty Dogot. Mi folyik itt?

Uncharted 4 - így lesz egy kamu videóból jó ötlet

Hír | 2014.03.04 17:05

A Naughty Dog fejlesztőjének annyira tetszett a kamu Uncharted 4 techdemo, hogy még akár lophat is belőle pár ötletet.

Csak jövőre jöhet az Uncharted 4 és a The Last of Us GOTY

Hír | 2014.01.24 14:55

Egyelőre úgy tűnik, hogy az egyetlen tartalom, amit a Naughty Dog idén a kezünkbe nyom, az a The Last of Us Left Behind DLC-je lesz.

Uncharted - bejelentve PlayStation 4-re

Hír | 2013.11.15 05:29

A Sony ma megerősítette, hogy az Uncharted széria PlayStation 4-en is folytatódik.

Uncharted 4 - Dominic Monaghan már nagyon várja

Hír | 2013.08.09 14:00

A LOST és a Gyűrűk Ura sztárjának egy webkonferencia közben eljárt a szája: megtudhattuk tőle, hogy a következő Unchartedet várja a legjobban. Lehet, hogy tud valamit?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)