Rock Band 4

Rock Band 4 kép

Akik azt hitték, hogy a fröccsentett műanyag hangszeres zenekaroknak vége és a Rock Band széria szerelmesei már csak a GameNightokon hódolhatnak kedvenc ritmusjátékuknak, azok most fellélegezhetnek, ugyanis a Rock Band 4-gyel folytatódik a sorozat. A Harmonix egy teljesen új grafikus motort épített a PlayStation 4-et és Xbox One-t megcélzó játékhoz, amelyek támogatják a PlayStation 3-as, illetve Xbox 360-as perifériákat, tehát bátran elő lehet bányászni a korábban vásárolt eszközöket a szoba mélyéről. Ennek ellenére a Rock Band 4-et saját gitárral és dobfelszereléssel is felvértezték, ami pedig a zenei felhozatalt illeti, a felhozatal közel 2200 dalt foglal magába, így könnyen a baráti társaságok és különböző események kedvencévé avanzsálhat.


Rock Band 4 - ezektől a funkcióktól érezzük magunkat igazi zenésznek

Hír | 2015.05.09 10:57

A Rock Band célja soha nem az volt, hogy megtanítson minket zenélni, sokkal inkább az, hogy bárki átélhesse, milyen egy zenekar tagjának lenni. A Rock Band 4 új funkcióival ez még inkább sikerülhet.

Újra együtt a zenekar - interjú a Rock Band 4 készítőivel

Hír | 2015.04.29 09:17

Idén érkezik a Rock Band 4, ami egy új kezdet lehet a máig népszerű sorozat történetében. Daniel Sussman, a játék termékmenedzsere elárulta, milyen terveik vannak, jöhet-e PC-re, és min múlik, hogy egy játékosok által javasolt szám bekerülhet-e a játékba.

Rock Band 4 - szavazz, milyen számot szeretnél

Hír | 2015.03.12 20:49

Metallica? Justin Bieber? Kis Grófo? Most rajtad múlik, hogy melyik előadó számai kerülhetnek be a Rock Band 4-be!

Rock Band 4 bejelentés - Xbox One-ra és PS4-re jön, ráadásul még idén!

Hír | 2015.03.05 14:50

Vége a titkolózásnak és találgatásnak, a Harmonix bejelentette, hogy érkezik a Rock Band 4 PlayStation 4-re és Xbox One-ra!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)