Red Faction Armageddon

Red Faction Armageddon kép

Nem is olyan rég volt (2001), mikor az első Red Faction rész megjelent. A játék annak idején elég nagyot szólt, így nem lepődött meg senki, mikor megjelent a folytatása. A fejlesztő legújabb alkotása az Armageddon alcímet viseli, ami nyilvánvalóvá tette, hogy nem egy Hello Kitty kalandjai játékot fogunk kapni. A történetről már annyit lehet tudni, hogy a sok éves háborúskodás következtében a Mars felszíne lakhatatlanná vált, ezért az emberek kénytelenek voltak lemenni a föld alá. Hogy ott se legyen unalmas az élet arról Darius Mason, a korábbi szereplők unokája fog gondoskodni: a főhős kinyit egy olyan ajtót, amit nem kéne, így szabadjára engedve az ott szunnyadó gonoszt. A mocsok eltakarítása természetesen ránk vár, így végig kell küzdenünk magunkat egészen a bolygó magjáig, ahol majd főellenség vár minket sok szeretettel. A Red Faction Armageddon 2011 márciusában fog érkezni PC-re, X360-ra és PS3-ra egyaránt. Reméljük a játék méltó folytatása lesz elődeinek.


Red Faction: Armageddon - Várhatóan májusban

Hír | 2010.09.14 09:03

A THQ közzétette néhány játékának hozzávetőleges megjelenési időpontját

Red Faction Armageddon - Gamescom demo walkthru

Hír | 2010.08.23 19:42

A jövőre megjelenő Red Faction Armageddon is kint volt a kiállításon.

Red Faction: Origins - 2011 márciusában a képernyőn

Hír | 2010.07.20 09:12

Jövő tavasszal kerül TV-képernyőre az első Red Faction film

Red Faction: Armageddon - Emergency trailer

Hír | 2010.06.09 12:10

Az élet nem túl egyszerű a Marson - A Mars alatt meg főleg nem

Red Faction: Armageddon - Debütáló trailer

Hír | 2010.06.07 09:07

Bemutatkozik az új Red Faction - szörnyek minden mennyiségben!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)