Pokémon GO

Pokémon GO kép

A Pokémon GO az első játék a széria történetében, melyben a való világban küzdhetnek meg egymással a Pokémonok, méghozzá a kiterjesztett valóság (angolul augmented reality, vagy rövidítve AR) segítségével, az Ingress-t készítő Niantic fejlesztésében. A projekt alapötlete, hogy ne a négy fal között, hanem kint a friss levegőn éljük át a nagy Pokémon kalandot, fedezzük fel a körülöttünk levő világot, gyűjtögessünk lényeket és harcoljunk a többi trénerrel. A Pokémon GO az Android és iOS eszközöket támogatja, ezeken kapcsolódhattok be ti is a mókába és tehettek eleget a felszólításnak, miszerint: "szerezd meg hát mind!"


Pokémon GO - rengeteg újdonságot tudtunk meg az AR Pokémonról (videó)

Hír | 2016.03.25 08:40

Új screenshotok és egy nemhivatalos videó is napvilágot látott a Pokémon GO-ból, továbbá a fejlesztők pár új infót is elárultak az érkező mobiljátékról.

A szabadba visz minket a legújabb Pokémon játék

Hír | 2015.09.10 09:56

Hatalmas bejelentést tett a Pokémon Company, érkezik ugyanis a Pokémon Go, az első játék a széria történetében, melyben a való világban küzdhetnek meg egymással a Pokémonok.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)