Hirdetés

E3 2016 - hamarosan megjelenik a Pokémon GO

|

Több bétateszten is túl van a Pokémon GO, ami után úgy tűnik, a Nintendo kiadásra késznek látja a játékot.

Hirdetés

A Nintendo klasszikus sajtókonferencia helyett több, rendkívül hosszú szegmensekből álló streamet tart az E3 alatt, ami bár nem egy grandiózus előadás, néhány izgalmas meglepetést így is tartogatott. A Pokémon rajongói kedden már láthatták a Sun és Moon alcímmel ellátott 3DS-es részeket, de a második napon is érdemes volt figyelniük.

Ekkor ugyanis a mobilokra érkező, ráadásul ingyenesen játszható Pokémon GO került szóba, amiért az Ingress fejlesztője, a Niantic felel. Mint kiderült, nem kell sokat várnunk, hogy a való világban sétálgatva fogjuk be kedvenc pokémonjainkat, ugyanis még júliusban megérkezik a játék iOS-re és Androidra. A Nintendo egyébként kiad egy Pokémon GO Plus nevű kütyüt is, aminek segítségével akkor sem maradunk le a tárgyakról és pokémonokról, ha nincs folyamatosan elöl okostelefonunk. Ez nagyjából 35 dollárba fog kerülni, viszont nem készül el az alkalmazás megjelenéséig. 

A Nintendo közvetítése alatt kiderült az is, hogy a Pokémon GO-beli teljesítményünk hatással lesz a fő Pokémon-játékokra, de hogy milyen formában, azt nem tudtuk meg. Játék közben egyébként helyi nevezetességeket kell felkeresnünk a való életben, hogy tárgyakat gyűjtsünk, pokémonokat fogjunk és más mesterek ellen csatázzunk. Az edzőtermek irányításáért három csapat, a Red, a Blue és a Yellow küzd majd, ahogy idővel cserélhetünk is, de ez a funkció a megjelenéskor még nem lesz elérhető. Cserébe már az első naptól kezdve felszintezhetjük karakterünket, ezáltal pedig erősebb pokémonok kerülnek telefonunk kamerája elé, hogy befogjuk őket.

Ti kipróbáljátok majd a Pokémon GO-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)