PlayStation Move

PlayStation Move kép

A Sony úgy érezte, ő sem maradhat ki a mozgásérzékelős kontrollerek világából, így a PlayStation 3 tulajdonosok számára a PlayStation Move az, amellyel új élményre emelhetik a játékot. Ugyan a Sixaxis kontoller is érzékelt némely mozgást, ám a hatalmas nyalókára hajazó Move bármilyen irányban képes lesz lekövetni testünk mozdulatait, és a kompatibilitási listán szerepelnek olyan játékok is bőven, melyek már régóta a piacon vannak, és nem kizárólag az eszközhöz lettek gyártva, hanem igazi hardcore játékosoknak készültek. A PlayStation Move tehát izgalmakat kínál minden PlayStation 3-mal rendelkező játékosnak.


PlayStation 3 - Az első négy online masina között

Hír | 2010.10.20 18:25

Az Apple és a Sony vezeti az internetre kötött eszközök versenyét

PlayStation Move - 1,5 millió eladott példány Európában

Hír | 2010.10.15 11:46

A Sony-t is meglepték a nemvárt jó eredmények

Sugárzó GS Live ma 17:00-kor - PlayStation Move teszt élőben!

Hír | 2010.10.14 16:45

A fülétől a farkáig bemutatjuk a Sony mozgásérzékelős újdonságát

Létezik a Wii HD - PlayStation Movenak hívják

Hír | 2010.09.15 11:16

A Take Two CEO-ja, Ben Feder egy New York-i konferencián azt nyilatkozta, hogy a Wii HD manapság a PlayStation 3 és a Move szerepében van jelen.

Az SCE UK főnöke nem vár azonnali sikert a Move-tól

Hír | 2010.08.26 18:51

A Sony Computer Entertainment Egyesült Királyság-beli képviseletének főnöke úgy érzi, a Move nem a legelső nap fogja hozni a sikert.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)