Planetside 2

Planetside 2 kép

A Planetside 2 a Sony Online Entertainment által fejlesztett számítógépes játék, mely a 2003-ban megjelent Planetside című játék folytatása. Az elődjéhez képest új motort kapott, ami lehetővé teszi a folyamatos masszív ütközeteket és a látványos harcokat. A játék nemcsak FPS nézetes lövöldözésből áll, hanem járművek vezetése is a feladataink között van. Sőt, ezen járművek egy része repülni is tud, így légi csatákban, földi célpontok elleni légicsapásokban is szükség van a képességeinkre. A PlanetSide 2 egy MMOFPS ami sci-fi környezetben teszi próbára a játékosokat. Három válaszható frakció található benne, melyek cseppet sem kedvelik egymást, így minden egyes erőforrásért, bázisért vagy akár komplett területért, meg kell küzdenie a játékosoknak egymással. A játék csak online játszható ám mivel a Free to play modellt használja, ezért mindenki számára ingyenesen hozzáférhető.


Jön a Planetside 2

Hír | 2009.09.26 19:19

A Sony Online Entertainment nekilátott az első igazi MMOFPS folytatásának.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)