No Man's Sky

No Man's Sky kép

A Joe Danger készítői ezúttal egy sci-fi játékkal örvendeztetik meg a játékosokat: a No Man's Sky-ban egy véletlenszerűen generálódó univerzumot járhatunk be és ismerhetünk meg. Űrhajónkat, amivel körbe utazhatjuk a galaxist az egész játék folyamán fejleszthetjük, amire szükség is lesz, hiszen rengeteg veszély leselkedik a lelkes felfedezőkre az űrben. Minden csillag, ami a játékban látható egy ténylegesen elérhető nap, ami körül feltérképezhető bolygók keringenek. Ha leszálltunk sincs biztonságban az életünk, hiszen akár a flóra vagy a fauna is az életünkre törhet. A No Man's Sky-ban amit látunk, az el is érhető, a távolba vesző hegyek, vagy messzi tengerek mind felfedezésre várnak. A játék kezdetekor minden belépő játékos egy saját, véletlenszerű bolygón kezd és meglátogathatja a mások számára generált égitesteket, így egy nagyon egyedi online játékélményt nyújt.

Elolvasom a tesztet

No Man's Sky - továbbra is gyönyörű (videó)

Hír | 2014.06.18 21:00

A Joe Danger fejlesztőinek lenyűgöző sci-fi játéka egy újabb gameplay trailerben bizonyítja, hogy érdemes komolyan számolni vele.

No Man's Sky - a végtelenbe és tovább (új képekkel)

Hír | 2014.06.10 12:20

Az impresszív trailer után sem szeretné a Hello Games, hogy elfelejtsük a No Man's Sky-t az E3-as tűzijáték közepette.

E3 2014 - meggyőző az új No Man's Sky trailer

Hír | 2014.06.10 05:16

A Hello Games fantasztikus sci-fi játéka, a No Man's Sky egy új trailerben mutatja meg, hogy mire számíthatunk a varázslatos világban.

No Man's Sky - 60fps-sel a végtelenbe és tovább!

Hír | 2014.01.14 20:50

A Hello Games nagy figyelemnek örvend, mióta bemutatták új projektjüket. Az MMOG nem csak felmérhetetlen mennyiségű tartalmat kínál, de stabil futást is.

No Man's Sky - elképesztő sci-fi játék a Joe Danger fejlesztőitől

Hír | 2013.12.08 10:50

Rendhagyó sci-fi játékot készít a Hello Games, melynek világa minden korábbi játéknál gazdagabb és változatosabb lesz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)