LEGO Harry Potter: Years 5-7

LEGO Harry Potter: Years 5-7 kép

Harry és barátainak LEGOsított változatai ismét interaktív formában térnek hozzánk vissza, hogy lezárhassuk a legendás széria történetét. A LEGO Harry Potter: Years 5-7 az utolsó három könyv, a Harry Potter és a Főnix Rendje, Harry Potter és a Félvér Herceg, valamint a Harry Potter és a Halál Ereklyéi, dolgozza fel, és a Travellers Tales-től megszokott humoros tálalásban kíván örömteli perceket okozni számunkra, miközben azért bizonyos mértékben ragaszkodik a J.K. Rowling által megalkotott világhoz.


Újrakeverik a LEGO Harry Potter játékokat

Hír | 2016.09.08 15:58

Ügyesen használja ki a Legendás állatok és megfigyelésük mozikba kerülését a Warner Bros. - hamarosan felújítva élhetjük újra az első két LEGO Harry Potter játék kalandjait.

Harry kontra Voldemort - az utolsó menet

Hír | 2011.11.22 18:15

Kis hazánkban is megjelent végre a LEGO Harry Potter: Years 5-7 videójáték, mely az utolsó három könyv, illetve négy film eseményeit sűríti össze egyetlen játékba.

LEGO Harry Potter: Years 5-7 - végleges megjelenési dátum

Hír | 2011.09.20 17:32

A Warner nyilvánosságra hozta a LEGO Harry Potter második részének hivatalos megjelenési dátumát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)