Homefront

Homefront kép

A THQ gondozásában megjelenő Homefront egy alternatív jövőt feldolgozó FPS. A fejlesztést a Kaos Studios végzi, akik többek között a Frontline: Fuel of War-ért is felelősek. A sztori egy, a gazdasági válságba belerokkant USA történetét meséli el. A teljesen tönkrement országot meghódítja Észak Korea. Mint tudvalévő, az amcsik számára nincs fontosabb a szabadságnál, így nem kell sokat várni, hogy felüsse fejét az Ellenállás. Eme mozgalom oszlopos tagja lesz főhősünk. Érdekesség, hogy a játék forgatókönyvét John Milus írta, aki a Red Dawn során már bizonyított.


Homefront - Backstory Trailer E3

Hír | 2010.06.14 12:49

Az amerikaiak régi félelme, hogy egyszer majd az ő országukban is háború lesz....

Homefront - DLC-k és biztos folytatás

Hír | 2009.12.03 09:25

A közeljövő nagy amerikai honvédő háborúját feldolgozó, jövőre esedékes FPS-nek a THQ szerint más most biztos a folytatása

Homefront E3 trailer

Hír | 2009.06.04 15:27

Két évvel az észak-koreai megszállást követően még mindig tartja magát az amerikai ellenállás.

Homefront bejelentés

Hír | 2009.05.27 13:00

A THQ örömmel tudatja a világgal, hogy legújabb játékukban, az USA leigázásra kerül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)