Guitar Hero Live

Guitar Hero Live kép

Az Activision hosszú szünet után elérkezettnek látta az időt a Guitar Hero feltámasztására, a nemes feladatot pedig a DJ Hero stúdiója, a FreeStyleGames látta el, így született meg a Guitar Hero Live, amely úgy rebootolja a szériát, hogy közben megtartja annak alapjait. A műanyag hangszerek megmaradnak, de a korábbi részekkel ellentétben belső nézetből, a gitáros szemszögéből élhetjük át a koncertezés élményét (dobolni és énekelni már nem lehet), amit az is nagyban elősegít, hogy élő felvételeket látunk a háttérben. Az újdonságok sorát bővíti a kontroller változtatása is: az öt különböző színű gombot két sorban három-három gomb váltja fel, ezért a játék érthető okokból nem kompatibilis a korábbi perifériákkal. Ha az újítások nem is nyerik el teljesen a közönség tetszését, a Guitar Hero Live zenei felhozatalára ezúttal sem lehet panasz: minden műfaj képviselteti magát, így a Rolling Stones, a System of a Down, a Judas Priest és a Green Day ugyanúgy játszható, mint Ed Sheeran, a Fall Out Boy és Skrillex.

Elolvasom a tesztet

Guitar Hero Live számlista - csatlakozik a Green Day, a Red Hot Chili Peppers és a Korn

Hír | 2015.06.18 11:00

Az E3 2015 alkalmából újabb 20 számot ismerhettünk meg a Guitar Hero Live dalainak listájáról, köztük klasszikusokkal és egészen újakkal.

E3 2015 - Guitar Hero Live GHTV trailer és megjelenési dátum

Hír | 2015.06.16 21:54

A Rock Band 4 megjelenése után néhány nappal befut a Guitar Hero Live is, ami egy másfajta élménnyel próbálja újra népszerűvé tenni a stílust. Az új trailer megmutat néhány számot, valamint a GHTV szolgáltatást, a „világ első játszható zenei csatornáját”.

Guitar Hero Live - Queen, Wolfmother és Alice in Chains az újak között

Hír | 2015.06.02 19:19

Megint eljött a kedd, a Guitar Hero Live számok leleplezésének napja. A mostani dalok is kellően vegyesek.

Guitar Hero Live számlista - színpadon a Rise Against, a Pearl Jam és a Tenacious D

Hír | 2015.05.26 18:29

Kedd van, ami azt jelenti, hogy újabb számokat ismerhetünk meg a Guitar Hero Live dalai közül. Megint a zúzásé a főszerep.

Guitar Hero Live - Marilyn Manson, Killswitch Engage és Deftones a listán

Hír | 2015.05.19 22:06

Az Activision újabb tíz Guitar Hero Live számot jelentett be, a kínálathoz most elsősorban keményen zúzós dalok csatlakoznak. A Bring Me the Horizon például nem az a zenekar, amit a szüleinknek mutogatnánk.

Guitar Hero Live - Rolling Stones és System of a Down is lesz

Hír | 2015.05.12 16:06

Az Activision leleplezte a Guitar Hero Live megjelenésekor elérhető számok listájának egy részét, melyen a Rolling Stones és a SOAD mellett a Red Hot Chili Peppers, a Judas Priest, illetve a Green Day is szerepelnek.

Guitar Hero Live számlista - itt az első 10 dal

Hír | 2015.04.25 16:27

A Guitar Hero játékokban zömmel zúzós rockdalokat játszhattunk, de a Guitar Hero Live-ban populáris számok és modern slágerek is lesznek. Íme az első 10.

Guitar Hero Live - így készültek a felvételek (videó)

Hír | 2015.04.21 21:26

A Guitar Hero Live első „kulisszák mögött” videójában megnézhettük, hogyan forgatták az élő jeleneteket, de a fejlesztők arról is mesélnek, mi az a GHTV, és milyen lesz az új kontroller.

Guitar Hero Live - belső nézetből, új kontrollerrel

Hír | 2015.04.14 16:00

A Guitar Hero idén tényleg visszatér: a Guitar Hero Live-val tényleg úgy érezhetjük, mintha színpadon állnánk, de sok minden más is változik.

Guitar Hero Live bejelentés - kiszivárgott az Activision új játéka

Hír | 2015.04.14 13:21

Az Activision ma délután tervezte leleplezni a Guitar Hero Live-ot, de valakinek még mindig nem volt tiszta ez az időeltolódás dolog. Íme a legújabb ritmusjáték.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)