GTA: San Andreas

GTA: San Andreas kép

Sok országban betiltották, másutt tüntettek ellene, de egy dolog kétségtelen: a Grand Theft Auto sorozat szinte mindegyik darabja átütő sikert aratott. Nem csoda, hogy az idők folyamán újabb és újabb részekkel lát el minket a Rockstar. A San Andreas az elődeivel ellentétben már nem Liberty Cityben játszódik, hanem San Andreas-ban. Ez 3 nagyobb várost foglal magában: Los Santos, San Fierro, Las Venturra. Ezek mindegyike óriási területtel bír, és nem csupán egy híd választja el őket, hanem pl. sivatagok. A szabadságérzet már-már az egekbe szökik, mikor vadiúj motorunkon (ami persze használt:)) robogunk át az egyik városból a másikba, és még ki tudja hová.


Fizet a Take-Two a San Andreas szex minijátéka miatt

Hír | 2010.03.30 10:54

Postán vannak a csekkek, élelmesebb játékosok akár még pénzt is láthatnak a San Andreas bakijából

Friss videók a GTA Csatornán

Hír | 2009.02.18 12:55

Nem csak a GTA 4-el lehet nagyszerű videókat készíteni, példa rá a GTA Channel legújabb gyöngyszeme.

GTA San Andreas - Nem sok embert hatott meg a Hot Coffee

Hír | 2008.06.26 19:33

Hosszú idő telt el a Hot Coffee per vége óta, azonban meglepően kevés ember jelentkezett a kártérítésért.

Lezárul a GTA szexbotrány

Hír | 2007.11.09 11:53

A bíróság szerint a Rockstar Games nem tehető felelőssé, amiért a felhasználók szexuális tartalomhoz férnek hozzá.

[MOVIE] GTA IV - hasonlítgassunk!

Hír | 2007.07.08 18:56

Hihetetlen, egyeseknek mennyire sok az idejük! Kijött a GTA IV trailer, aztán néhány napra rá, különféle összehasonlító videók árasztották el a netet. Íme a kedvencem!

A GTA IV büntetés - alázzunk dobozzal!

Hír | 2007.06.27 08:02

Hihetetlen! Ezek a Rockstaros arcok mindigis tudtak valamit - ezt sosem vitattam. De, hogy már egy "egyszerű" csomagolástól is lázba lehet jönni... szóval ez félelmetes! :)

Ismét a GTA a hibás?

Hír | 2007.04.05 09:55

Egyre általánosabbá válik a játékok, főleg a GTA hibáztatása a tinédzserek deviáns viselkedéséért. Most éppen egy újabb brutális gyilkosságot akar ráfogni a játékra annak elkövetője

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)