Hirdetés

[MOVIE] GTA IV - hasonlítgassunk!

|

Hihetetlen, egyeseknek mennyire sok az idejük! Kijött a GTA IV trailer, aztán néhány napra rá, különféle összehasonlító videók árasztották el a netet. Íme a kedvencem!

Hirdetés

Igenm volt több is, de talán ez az egyik legjópofább. Az eredet, második trailer jeleneteit rendezték meg GTA: San Andreasban - mókás, de nyilván semmi újdonságot nem hoz. Az viszont biztos, hogy ilyenekkel kell majd valahogy kibírnunk, mert az E3-mon, jó, ha egy új screenshot is megjelenik a játékból. Azt már elárulta a Rockstar, hogy szeptemberben érkezik az utolsó, megjelenés előtti trailer. No és addig mi lesz velünk? Alant belinkeltem az eredeti videót és ezt a jópofa kis összeállítást:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)