God of War: Ascension

God of War: Ascension kép

Az istenek bizony dühösek, dühüket pedig pedig már nem enyhíti az egyszerű halandók mészárlása. Mit tehet ilyenkor a halhatatlan, nekilódul egy jelentős méretű baltával/kaszával/fegyvernek látszó tárggyal, hogy lekaszaboljon mindenkit, aki megkísérel az útjába állni. Ahogy már megszokhattuk, ismételten Kratos bőrébe bújva kalandozhatunk, ám ezúttal még ügyesebben kell taktikáznunk és kezelnünk a kontrollert, ha nem akarjuk, hogy ellenfelük kettéhasítson minket egy laza kardcsapással. Ezt persze már megszokhattuk a szériától, ami azonban újdonság lehet a számunkra, az a Multi mód bevezetése. A God of War: Ascension többjátékos módjában a játékosok a négy isten egyikének kegyéből különböző képességeket, páncélokat kapnak. Míg az egyjátékos módban egy történetbe foglalt személyes hadjáratban kaszabolunk, a többjátékos módban a cél a kegyetlen adok-kapok, akár osztott képernyőn, akár interneten keresztül.


God of War: Ascension - Bétára fel!

Hír | 2012.12.02 18:48

Csodás lehetőség nyílt azon játékosoknak, akiket elbűvölt a God of War sorozat, ugyanis már lehet jelentkezni a legújabb rész bétájára.

God of War: Ascension - a híres egyszemű

Hír | 2012.11.20 11:41

A játék legújabb fejlesztői naplója Polyphemust, a többjátékos mód egyik főellenségét mutatja be.

God of War: Ascension - Ares bajnokai

Hír | 2012.11.10 19:24

Az új God of War részben az istenek bajnokai küzdhetnek meg egymással, egy brutális többjátékos mód keretében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)