Destiny: The Taken King

Destiny: The Taken King kép

A Sony E3 2015-ös konferenciáján mutatkozott be a Destiny addigi legnagyobb kiegészítője, a The Taken King, amely egy teljesen új történeti szállal ismerteti meg a játékosokat. Ebben a főellenfél az első kiegészítőben legyűrt Crota édesapja, Oryx, aki sokkal keményebb diónak ígérkezik, mint amilyen egykori sarja volt. A Destiny: The Taken King számos újdonsággal várja a rajongókat: az új pályák, új ellenfelek, új raidek és strike-ok mellett a három kaszt mindegyike rendelkezik egy vadonatúj alkaszttal (egyedi képességekkel ellátva), továbbá a sokat tapasztalt játékosok legnagyobb örömére a The Taken King kiegészítő átvezetőit át lehet ugrani.

Elolvasom a tesztet

Destiny - 6 órás is lehet a hamarosan kezdődő karbantartás

Hír | 2015.06.22 15:49

A Bungie úgy döntött, hogy ideje gatyába rázni a Destiny szervereit, ebből pedig az következik, hogy pár órára nélkülöznötök kell a játékot.

E3 2015 - Exkluzív interjú a Destiny: The Taken King kreatív rendezőjével

Hír | 2015.06.18 22:05

Jön a Destiny első nagy kiegészítője és a Los Angeles-i E3 2015-ön az új tartalomról és a rengeteg beharangozott változtatásról kérdeztük játék kreatív rendezőjét.

E3 2015 - itt egy nyolcperces Destiny The Taken King videó

Hír | 2015.06.17 00:15

Az Activison és a Bungie kiadott egy hosszabb Destiny The Taken King trailert, tele játékmenettel és új információkkal.

E3 2015 - itt a Destiny: The Taken King DLC első trailere

Hír | 2015.06.16 04:55

Hamarosan érkezik a Destiny eddigi legnagyobb kiegészítője, ami rengeteg új tartalmat ad ahhoz a játékhoz, aminek bizony nagy szüksége van rá.

Destiny: The Taken King megjelenés - sok minden kiszivárgott az új kiegészítőről

Hír | 2015.06.09 17:30

Egy marketinganyag kiszivárgása után szinte mindent tudni a Destiny legújabb kiegészítőjéről, ami lényegesen több tartalmat hoz, mint az eddigi két DLC.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)