Demon's Souls

Demon's Souls kép

A From Software ragyogó akció-RPG-je, a PS3 exkluzív Demon's Souls csak 2010 nyarán hajózik be Európába, pedig Japánban és az Egyesült Államokban már 2009-ben megjelent, hatalmas sikereket ért el, és kitűnő értékeléseket kapott. A játék kvalitásait jól példázza, hogy a Gamespot.com neki ítélte a „2009 Legjobb Játéka” címet. A Demon's Souls egy rendkívül nehéz, igazi keményvonalas akció-RPG, gyönyörű és félelmetes látványvilággal, igényesen megkomponált történettel, vészjósló zenével, és innovatív multiplayer lehetőségekkel. A kooperatív és PvP módok is kínáló multi érdekessége, hogy karakterünk halálát egy replay videóban rögzíthetjük, melyet mások okulására közszemlére bocsáthatunk, és magunk is részletesen megtekinthetjük társaink és ellenfeleink halálát. Allant, Boletaria utolsó királya fáradhatatlanul küzdött hatalma kiterjesztéséért, ám nagyravágyása végül hatalmas pusztulásba döntötte országát. Birodalmának fejlődését és jólétét egy holt lelkek erejét magába gyűjtő, varázserejű ereklye, a hegyekben elrejtett Nexus segítette. A király a Nexus erejét kívánta ismét felhasználni nagyravágyó céljai eléréséhez, ám ezzel felébresztette öröknek hitt álmából Old One démonát. Ez a rég elfeledett Gonosz, kegyetlen haragjában örök sötétséget borított Boletaria földjére, az ország népét pedig rettenetes démonok hordájával sújtotta, akik elragadták az emberek lelkét. Boletaria pusztulásának hírére idegen birodalmak számtalan hőse sereglett össze, hogy a királyságot megszabadítsa a Gonosztól, ám az elátkozott földről soha nem tértek vissza. Hősünk egy feketébe öltözött, titokzatos hajadon felhívására indul harcba, hogy az emberek utolsó reményeként megszabadítsa Boletaria-t a démonoktól…


Annyira ki vannak élezve a Demon's Souls játékosai, hogy egy hibát is easter eggnek hittek

Hír | 2020.12.06 11:22

A játékosok persze azonnal találgatni és nyomozni kezdtek, amikor hangokat hallottak, de a Sony gyorsan tisztázta, mi idézi elő ezeket.

A Demon's Souls remake gigantikus gumikacsája legalább olyan ijesztő, mint egy boss

Hír | 2020.12.04 19:15

A Bluepoint Games egyik korábbi fejlesztője egy rövid, de érdekes videóval vitt be minket a kulisszák mögé.

Az új Demon's Souls képek elképesztő látványt ígérnek

Hír | 2020.09.30 14:36

Egy kis csokornyi screenshot mutatja meg, hogy mit is tud majd a PlayStation 5-re készülő remake.

Leállnak a Demon’s Souls szerverei

Hír | 2018.02.27 17:18

Több mint kilenc évig üzemelt, azonban holnap végleg lelövik a Demon's Souls online részét.

Jövőre leáll a Demon's Souls online része

Hír | 2017.11.28 11:22

Kicsit több mint kilenc évnyi szolgálat után jövő februárban lelövik a PS3-ra megjelent Demon's Souls online komponenseiért felelő szervereket.

Már a Demon's Souls is futtatható PC-n

Hír | 2017.07.24 10:25

Ha még nem volt szerencsétek végigjátszani a Souls sorozat nyitányát, akkor most talán itt a lehetőség.

Demon's Souls - készülhet remaster kiadás?

Hír | 2016.07.09 20:00

A From Software szerint ha a Bandai Namco fel is újítja a játékot, a remastert már nem ők fogják elkészíteni.

Szerintetek melyik a Bloodborne dizájnerének kedvenc bossharca?

Hír | 2015.04.07 14:36

Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy melyik boss harc áll a legközelebb a szívéhez a Souls szériában látottak közül. Nem a Bloodborne szörnyei közül választott.

Rajongók írták a Demon's Souls stratégia-kalauz könyvecskéjét

Hír | 2010.04.19 16:40

Jópofa ötlet, hogy a Demon's Souls európai kiadásához adott stratégia-kalauz könyvet a játék Wiki oldalának gazdái, vagyis a legnagyobb fanok írták.

Demon's Souls akció-RPG - júniusban Európába érkezik. Komoly cím!

Hír | 2010.04.16 18:41

Június 25-én végre Európában is bemutatkozik a From Software stúdió igen komoly akció-RPG-je, a Demon's Souls. Brutális látvány, kemény harcok, erős multiplayer.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)