Hirdetés

Az új Demon's Souls képek elképesztő látványt ígérnek

|

Egy kis csokornyi screenshot mutatja meg, hogy mit is tud majd a PlayStation 5-re készülő remake.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy a Demon's Souls lesz a PlayStation 5 egyik legerősebb nyitócíme. A remake elképesztő látványvilágot ígér, a játékmenettel pedig már 2009-ben sem volt baj. A Bluepoint láthatóan keményen munkát fektet a kult klasszikus modernizálásába, és ha a most érkezett képekre alapozunk, úgy tűnik, nem fogunk csalódni.

Hirdetés

Ha kattintással megnyitjátok a lenti galériát, nagy felbontásban is láthatjátok a remake látványvilágát. A fények és árnyékok hatásaitól az ég gyönyörűségéig mindentől leesik az állunk.

Aki egyébként előrendelésre adná a fejét, azt egyrészt nem hibáztatjuk, másrészt egy képen is megnézheti, hogy mik azok az extrák, amiket az előrendelésért fog bezsebelni:

A Demon's Souls 2020. november 19-én érkezik PlayStation 5-re. A Sony elmondása szerint PC-s portra nem számíthatunk, akármit is állított a legutóbbi stream során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)