Dark Souls

Dark Souls kép

A From Software a Demon's Souls nevű játékkal híresült el, mely igazi kihívást jelentett még az edzettebb játékosok számára is. A folytatás a Dark Souls személyében érkezett, mely szintén hasonló szórakozást igér, elsősorban persze azoknak, akikben van némi mazochizmus. Egy nyílt világban barangolhatunk szabadon, mely rengeteg meglepetést tartogat, főleg bivalyerős ellenfelek formájában. Nem elég, hogy odamegyünk az ellenfélhez, csapkodjuk veszettül, és várjuk, hogy ő, vagy mi jövünk ki győztesen a csatából. A készítők komoly hangsúlyt fektettek a stratégiára, gondosan meg kell terveznünk a támadásokat, illetve ügyesen kell kitérnünk a minket érő csapások elől. Akárhányszor be vagyunk lépve a játék automatikusan csatlakozik a központi szerverhez, így más játékosokkal is kapcsolatba léphetünk. Ha nagyon ügyesen harcolunk, akkor 60 órányi szórakozásban lehet részünk, de ennél biztosan többet fogunk a konzol előtt ülve tölteni.


Újabb utalás a Dark Souls PC-s megjelenésére

Hír | 2012.03.21 12:05

A From Software kihívásokban bővelkedő játékát hamarosan minden bizonnyal a PC-s játékosok magukénak tudhatják.

Egyre biztosabb a PC-s Dark Souls

Hír | 2012.03.11 15:01

A rajongók petíciójának köszönhetően egyre biztosabbá válik a Dark Souls személyi számítógépekre történő konvertálása.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)