CastleStorm: Free to Siege

CastleStorm: Free to Siege kép

A CastleStorm: Free to Siege névre hallgató iOS és Android eszközöket támogató mobiljáték a Zen Studios hasonló című 2013-as alkotása alapján készült. Jellemezően egy 2D-s akció-stratégia-beat'em up stíluskeverékkel rendelkező darabról van szó, amelyben megépíthetjük a saját kastélyunkat a Kastélyszerkesztőben, majd mehet az éles küzdelem nyolc játszható hősön, négy hadjáraton és összesen 150 csatán keresztül. A játékmenetben négy különböző nemzetség (Királyság, Északiak, Királyi Gárda, Elit Vikingek) vár ránk saját egységekkel, fegyverekkel, varázslatokkal és bónusz szobákkal, ráadásul mindez teljesen ingyenesen játszható.


Castlestorm: Free to Siege teszt - nem csak üres váraskodás

Teszt | 2014.08.26 19:00

A Zen Studios sikeres, tower-defense és beat'em up játékelemekkel keveredő játéka vajon mit tud mobilon?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)