Battlefield: Bad Company

Battlefield: Bad Company kép

A Battlefield sorozat legújabb részében egy renegát katona szerepébe bújhatunk, akit hasonszőrű társaival egyetemben arra ítéltek, hogy a Bad Company tagjaként szolgáljon, az Egyesült Államok ellen elkövetett bűnei miatt (illetve amiatt, hogy tönkretette egy magas rangú katonai vezető limuzinját). A sorozatban ez az első epizód, amelyet kizárlólag konzolokra fejlesztenek. és teljesen elpusztítható környezetre számíthatunk. A játék sztorija a közeljövőben játszódik, amely szerint az Orosz Föderáció és az Amerikai Egyesült Államok között háború tört ki.


Bad Company médiaattack

Hír | 2007.12.01 12:01

December első napja igazán ínycsiklandozó és nyálcsorgató finomsággal indul. Friss Bad Company médiacuccok érkeztek.

[MOVIE] Battlefield: Bad Company sniper

Hír | 2007.09.07 14:11

Hogy mitől lesz olyan nagy durranás a Battlefield: Bad Company, azt az egyik fejlesztő prezentálja nekünk a videóban.

[PODCAST] Battlefield: Bad Company

Hír | 2007.08.24 14:21

ZeroCool is megtalálta saját személyes kedvencét, az egyelőre csak next-gen konzolokra készülő Battlefield: Bad Company képében.

[GSTV] Battlefield: Bad Company Interview

Hír | 2007.08.24 12:51

Biztos sokatoknak ismerős lehet a Battlefield: Bad Company, amely jelenlegi ismereteink szerint csak új generációs konzolokra érkezik a DICE műhelyéből. Erről tudhatunk most meg többet az interjú segítségével.

[MOVIE] Battlefield: Bad Company játszótér

Hír | 2007.03.01 09:59

Az IGN beszerzett egy igen vicces videót a Battlefield: Bad Company játékból, ami egyelőre úgy néz ki csak Xbox 360 és PS3 konzolra jelenik majd meg.

Battlefield: Bad Company - MOST MÁR BIZTOS, HOGY PC-RE IS

Hír | 2006.08.22 21:27

Bizony, tegnap még nagyon bizonytalan volt, de mára már hivatalos lett. A Battlefield: Bad Company PC-re is megérkezik!!!

Újgenerációs Battlefield-játék - Talán PC-re is...

Hír | 2006.08.21 15:59

Az Electronic Arts bejelentette Battlefield: Bad Company címmel újgenerációs akciiójátékát, amely a Worthplaying információi szerint konzolok mellett akár PC-re is elkészülhet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)