Hirdetés

Négy játékot is ingyen pörgethetsz most Xboxon

|

A listában most két hatalmas akciójáték is van, érdemes tenni egy próbát velük, ha eddig kimaradtak volna.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days a Microsoft legnépszerűbb hagyománya. A játékosok a hétvégéken extra költségek nélkül pörgethetnek pár játékot, és csak egy Xbox Game Pass Core vagy Ultimate előfizetésre van hozzá szükségük.

Ha megvan a zöld csapat tagsági kártyája, akkor ezen a hétvégén kipróbálhatjuk az Assassin's Creed Mirage-t, a Cyberpunk 2077-et, a Naruto to Boruto: Shinobi Strikert és a Black Desertet, ami igen jó felhozatalnak mondható.

Nyilván itt a lista első fele a megnyerőbb, de akad egy apró, idegesítő korlát is. A négyből három játékot minden gond nélkül pörgethetünk szabadon, de az Assassin's Creed Mirage két óra után kitessékel majd minket a múlt világából. Tekintettel arra, hogy a Mirage egyébként rövid játéknak mondható, így ez talán még érthető is.

Hirdetés

Szerencsére az érintett címek nagy részét (a Cyberpunk 2077 kimarad) akciósan szerezhetjük most be, így a teljes verziók felmarkolása sem lesz nagyon költséges.

Az Xbox Free Play Days játékait mindig a soron következő hétfő reggeléig pörgethetik ingyen az xboxos játékosok, ez ezúttal sem lesz másképp.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)