Hirdetés

Megint megfejtették idő előtt, mi lesz az Epic következő ajándékjátéka

|

Addig nézték a mintákat a képen, amíg le nem esett nekik. Íme a megfejtés.

Hirdetés

Nagyon ügyesen marketingeli az Epic a játékboltját: nem csak ingyen letölthető címeket osztogat, de olyan képekkel harangozza be őket, amelyekből előre képesek megtippelni a hardcore gamerek, hogy melyik lesz a következő. Az Epic Games Store karácsonyi akciója körüli találgatás kész fedettpályás sport lett, így nem csoda, hogy a mostanit is leleplezték. Na jó, ehhez kellett az is, hogy a vállalat megkönnyítse a dolgunkat.

A leleplezéseket eddig mindig telibe trafáló redditelők szerint 

az Epic következő játéka a Them's Fightin' Herds című verekedős műalkotás lesz.

Hirdetés

Hogy miért pont ez? A megfejtés egyszerű: a beharangozó képen egy alpaka látható a karácsonyi csomagoláson. Márpedig ez a faj méltatlanul alulreprezentált a videojátékok világában.

Tekintve, hogy a sziluettje alapján rajzfilmszerű a karakter, a Them's Fightin' Herds pedig konkrétan úgy néz ki, mintha egy Cartoon Network-műsort néznénk az ezredforduló környékéről, a tippet kezelhetjük tényként is.

Ti mit szóltok hozzá? Örülni fogtok, ha délután 5-kor ez nyílik meg?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)