Hirdetés

Máris kiszivárgott az Epic Games Store következő nagy ajándéka

|

A Mega Sale alatt nagyobb kaliberű játékokat osztogat ingyen az EGS, és úgy tűnik, hogy ez a jövő héten is így lesz.

Hirdetés

Június 13-áig tart az Epic Games nagyszabású vására, a Mega Sale, és ezen időszak alatt a piactér üzemeltetői a szokásos ügymenettől eltérve nem fedik fel előre a soron következő hét ingyenes játékát. Ilyenkor jönnek viszont képbe az olyan, jól értesült forrásokkal rendelkező szivárogtatók, mint a Dealabs oldalára rendszeresen publikáló billbil-kun, aki eddig 100 százalékos hatékonysággal tippelte meg, hogy mik lesznek az EGS ajándékai.

Május 16-ától 23-áig a BioWare díjnyertes szerepjátéka, a Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition volt terítéken, tegnaptól pedig 30-áig a Faming Simulator 22-t adhatja hozzá a kollekciójához, aki hajlandó egy percet rászánni a pofonegyszerű műveletre. És van most mellette egy másik ingyenesen megszerezhető játék is, a Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, ám ez a 2024-es Warhammer Skulls esemény miatt vált átmenetileg szabad prédává.

Hirdetés

Ami pedig a folytatást illeti, billbil-kun megint belenézett a kristálygömbjébe, majd meg is osztotta velünk a jóslatát. Amennyiben nem téved, akkor legközelebb a Chivalry 2-re csaphatunk le. A Torn Banner 2022-be megjelent játéka 64 fő részvételével zajló középkori ütközeteket kínál belsőnézetből, és amikor épp nem akciós, akkor az Epic Games Store-ban 11 040 forintért lehet megvásárolni (e sorok írásakor 4416 forint is elég rá, de most már talán érdemesebb várni egy kicsit), míg a Steamen 13 880 forintnyi eurót kérnek érte.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)