Hirdetés

Itt az Epic Games következő nagy ajándéka – népszerű játék jár ingyen

|

Sokan szeretik, de lehet, hogy neked még épp nincs meg - hát most ingyen megszerezheted.

Hirdetés

Folytatódik az Epic Games Store-ban a Mega Sale, melynek során úgy is egész olcsón szerezhetünk játékokat, hogy a szokásos extra kupon nem elérhető. Ha szemeztetek valamivel korábban, de túl drágának találtátok, nézzetek körül most, hátha az aktuális árát már rá tudjátok fordítani.

Mindeközben persze az ajándékozás sem ér véget, a Dragon Age: Inquisition után egy teljesen más, de nem kevésbé népszerű játék következik.

Hirdetés

Az e heti ajándék a Farming Simulator 22, a sorozat legfrissebb olyan része, ami PC-re is elérhető. Három eltérő helyszínen, valódi munkagépeket használva gondozhatjuk farmunkat, nevelgethetjük növényeinket és állatainkat, foglalkozhatunk mezőgazdasággal, tenyésztéssel és erdészettel. Több mint 400 gép és eszköz áll rendelkezésünkre, közel 100 márkától.

Ahhoz, hogy megszerezd, látogass el a fenti linken keresztül az Epic Games Store-ba, majd a GET gombra kattintás, bejelentkezés, és a Place Order gomb megnyomása után a tiéd is. Bármikor letöltheted, nem muszáj azonnal.

A jövő heti játék ismét rejtély, de ha már szivárog, szólni fogunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)