Hirdetés

Kipróbálhatod az év legjobb és egyik legrosszabb játékát

|

Ha arra vagy kíváncsi, mi ez a felhajtás az egyik körül, és miért döngölte földbe a sajtó a másikat, most megnézheted.

Hirdetés

Rengeteg kiváló játék jött idén, bőven több, mint amennyi kifejezetten rossz, de mind közül kiemelkedik a Baldur's Gate 3, ami váratlanul nagy sikert aratott, és a Metacritic listáján is az első helyet foglalja el, megelőzve a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot és az Alan Wake II-t is.

Egyelőre PC-n és PlayStation 5-ön játszható, de nem kizárt, hogy a The Game Awardson fogják bejelenteni az xboxos verzió megjelenési dátumát, sőt, az sem, hogy még aznap meg is jelenik. Az is valószínű, hogy előbbi két platformon valamennyivel leárazzák a díjátadó alkalmából.

Hirdetés

Aki viszont úgy szeretne tenni vele egy próbát, hogy egy forintot sem költ, ellenben van PlayStation Plus Premium előfizetése, mától 2 órán át ingyen játszhatja. Figyeljetek rá, hogy ne a karaktergenerálással töltsétek el ezt az időt.

A kínálatba bekerült a The Lord of the Rings: Gollum is, ami kritikusi pontszámai szerint az év második legrosszabbja, a Greyhill Incident múlja csak alul. Ezzel egy órát játszhat, aki minden rossz vélemény ellenére mégis csak adna neki egy esélyt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)