Hirdetés

Két remek játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Ahogy a múlt héten, úgy most is érdemes lecsapni az Epic Games Store ajándékaira.

Hirdetés

Bár tény, hogy sem a City of Brass, sem a Total War: Warhammer nem való mindenkinek, előbbit érdekességként, utóbbit pedig kiemelkedő minősége miatt volt érdemes hozzáadni Epic Games Store-os fiókunk könyvtárához. Az e heti két ajándék mind a múltkoriaktól, mind egymástól jelentősen különbözik, de őszintén ajánljuk azoknak is, akik nem játszottak még hasonlóval.

Az egyik ajándék a Rogue Legacy, egy roguelite, amiben ha meghal a főhős, helyét a gyermeke veszi át - ő azonban lehet, hogy színvak lesz, vagy épp valamilyen betegség nehezíti az életét. Generációk sora követi egymást, mi pedig sorra azért küzdhetünk, hogy legyűrjük a gonoszokat.

Hirdetés

A másik a The Vanishing of Ethan Carter (ami egyébként már volt ingyenes az EGS-en), egy belső nézetes kalandjáték, amiben a felfedezésé a főszerep. Rá kell jönnünk, mi lett Ethan családjának sorsa, és mi az igazság az eltűnése mögött.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Mindkettőt április 14-éig lehet megszerezni, de aki addig ellátogat a játékok adatlapjára, és megnyomja ott a GET gombot bejelentkezést követően, bármikor előveheti őket később.

A jövő héten ismét dupla ajándék jön: az Insurmountable és az XCOM 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)