Hirdetés

Ingyenes pajzán játékokkal koronázhatjuk meg a Valentin-napot

|

Most költségek nélkül megtapasztalhatja minden idők egyik legnagyobb szoknyavadászának kalandjait.

Hirdetés

A nagydumás amorózó, Larry Laffer még azelőtt kezdte el hadjáratát a pixeles bugyik ellen, hogy én megszülettem volna, így kimaradtam a reménytelen Rómeó lelkes csajozási kísérleteiből, a High Voltage Software 2004-es (Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude) és a Team 17 (Leisure Suit Larry: Box Office Bust) 2009-es próbálkozásai pedig finoman szólva sem vonzottak.

Ellenben a CrazyBunch 2018-as rebootja, a  Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry már nagyobb hatást gyakorolt rám, két évvel későbbi folytatása, a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice pedig végképp megszerettette velem ezt a fáradhatatlan kis fickót. 

Hirdetés

Azért meséltem erről nektek, mert ha hozzám hasonlóan kimaradtak az életetekből a Sierra klasszikus epizódjai, akkor a Fanatical ajánlatának köszönhetően bepótolhatjátok az 1987 és 2004 között megjelent részeket. Ehhez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a  honlapra, bepipálni, hogy szeretnétek hírlevelet, a kosaratokhoz adni a csomagot, belépni vagy regisztrálni gyorsan egy fiókot, összekötni a steames fiókotokkal és máris behúzhatjátok az alábbi játékokat ingyen: 

  • Leisure Suit Larry 1 - In the Land of the Lounge Lizards
  • Leisure Suit Larry 2 - Looking For Love (In Several Wrong Places)
  • Leisure Suit Larry 3 - Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
  • Leisure Suit Larry 5 - Passionate Patti Does a Little Undercover Work
  • Leisure Suit Larry 6 - Shape Up Or Slip Out
  • Leisure Suit Larry 7 - Love for Sail
  • Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude Uncut and Uncensored

De siessetek, már csak pár napig van erre lehetőségetek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)