Hirdetés

Ingyen adják az egyik leghangulatosabb Assassin's Creed játékot

|

Ha még nem próbáltad, most gyorsan csapj le rá!

Hirdetés

Sajnos annyira nem volt jó, hogy a The Game Awards során akár csak egy jelölést is megítéljenek neki, de ami az elsődleges feladata volt, azt teljesítette az Assassin's Creed Mirage: emlékeztetett minket arra, milyenek voltak a sorozat játékai, mielőtt túlbonyolították őket.

Aki az Origins előtti, kötöttebb játékokat szerette, és nincs még meg neki mindegyik, örülni fog a Ubisoft ajándékának: november 27. és december 6. között PC-re ingyen lehet megszerezni az Assassin's Creed Syndicate-et, a sorozat 2015-ben megjelent, a 19. századi Londonban játszódó részét, aminek egy testvérpár, Evie és Jacob Frye áll a középpontjában.

Hirdetés

Az ajándékot közvetlenül a Ubisoft adja, így erre az oldalra kell érte ellátogatni, majd a középen lévő gombbal belépni a Ubisoft Connect fiókunkba legkésőbb december 6. 14:00-ig. Ha egyszer elraktározzuk, később bármikor elővehetjük.

Egyébként a Mirage most még akciósan kapható sokfelé, ha nem próbáltátok, és van 15 szabad órátok, ne hagyjátok ki!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)