Hirdetés

Így szerezheted meg ingyen a Dead by Daylight fejlesztőinek új játékát

|

Érdemes lesz sietni, mert a What the Fog készlete nem végtelen.

Hirdetés

A minap a Dead by Daylight gondozásáért felelős Behaviour Interactive egy rakat bejelentéssel érkezett, köztük egy vadonatúj játék, a What the Fog bemutatásával. Az érdekes része ennek, hogy a What the Fog már meg is jelent, mi több, teljesen ingyen adja azt a Behaviour, már amennyiben sietsz, és hajlandó vagy regisztrálni a kiadó weboldalára.

A folyamat gyors, fájdalommentes, a végén pedig egy kooperatív roguelite Steam kulcsa vár majd rád.

Hirdetés

A dolgod technikailag annyi, hogy regisztrálsz egy fiókot a Behaviour Interactive oldalára, és hozzákötöd a Steam-profilodat. Az egyetlen hátulütő, hogy bele kell egyezned abba, hogy a csapat e-mailekben értesít majd az újdonságokról, valamint hozzájárulásodat kéri ahhoz, hogy adatokat gyűjtsön. Ha mindent kipipálsz, majd bekötöd a Steam profilodat, akkor megkapod a Steam-kulcsot a What the Foghoz, már amennyiben maradt még belőle. A hír írásának pillanatában még nem ürült ki a raktár, ám mivel "csak" 2 millió példány érhető el ingyen, nem árt iparkodni.

Akit egyébként zavar az e-mailes értesítésre és adatgyűjtésre vonatkozó megállapodás, az a What the Fog kulcs felmarkolása után természetesen kihúzhatja a pipákat a Behaviour Account "Communication Prefrences" részében. A játék megmarad, és az adataidat sem kell továbbadnod érte.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)