Hirdetés

Ha Xboxod van, és szereted a sportjátékokat, ezt a hétvégét imádni fogod

|

A Free Play Days keretében négy játékot is pörgethetsz a következő napokban.

Hirdetés

Közel már az EA Sports FC 24 leleplezése, de nem ez az egyetlen dolog, amiért a sportrajongók lelkesedhetnek mostanság, hiszen még a hónap végén megjelenik az F1 Manager 2023, augusztusban jön a Madden NFL 24, szeptemberben pedig befut a The Crew Motorfest is. 

Akár az ezekre való ráhangolódásként is felfoghatjuk, hogy a Microsoftnak legújabb ajánlatának köszönhetően az Xbox-tulajok négy sportjátékot is próbálgathatnak a hétvégén, szokás szerint csak egy Game Pass Ultimate vagy Xbox Live Gold előfizetés szükségeltetik hozzá. 

Hirdetés

A Ubisoft által fejlesztett The Crew 2-t (amely a Forza Horizonhoz hasonló), valamint a realisztikus bunyókat elhozó UFC 4-et július 9-ig tolhatják az xboxosok; a baseball-kedvelőket megcélzó MLB The Show 23-at július 12-ig (ez az a széria, amelyet a PlayStation Studios egyik csapata fejleszt, de Xbox-konzolokra is megjelenik), a Super Mega Baseball 4-et pedig július 13-ig lehet játszani, szóval még tovább is maradnak velünk a hétvégénél. 

Szokás szerint most is meg lehet tartani a mentéseket a próbaidőszak után, és a kedvezményeknek köszönhetően a négyből három játékot akciósan zsebelhetjük be:

Jó hír, hogy a Game Passban benne van az MLB The Show 23 és az UFC 4 (valamint a Super Mega Baseball 3, a 4 sajnos nincs), szóval ha van előfizetésed, akkor ingyen is folytathatóak.

Te teszel egy próbát valamelyik címmel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)