Hirdetés

Februárban öt játékot kapnak az Xbox Live Gold előfizetői

|

Nem akarta megvárni a hónap végét a Microsoft, így már most felfedte, hogy miért lesz izgalmas az Xbox Live Games with Gold februári kínálata.

Hirdetés

Érthető, ha az utóbbi hónapokban csalódottak voltak az Xbox Live Gold tagok, hiszen nem erőltette meg magát túlzottan a Microsoft ami az ajándék játékokat illeti. Nagyon ritkán kaptunk jófajta, láthatóan a felső polcról leemelt AAA kategóriás címet a pénzünkért cserébe (igen, tudom, az uralkodó vélemény szerint valójában a multiért fizetünk, a többi csak ráadás), most azonban nem ez a helyzet. Sőt, egészen váratlanul a megszokott négy játék helyett immáron ötöt húzhatunk be, ha a kérdéses időszakban még él az előfizetésünk, legyen az Xbox Live Gold, vagy Xbox Game Pass Ultimate.

A legértékesebb zsákmány kétségtelenül a Gears 5, amelyet február elsejétől a hónap végéig adhattok hozzá könyvtáratokhoz. Nem is olyan rég sztoriközpontú kiegészítővel gazdagodott a The Coalition alkotása, és arról szem szabad megfeledkeznünk, hogy ingyen frissíthető új generációs változatra, ha rendelkezünk a megfelelő konzollal.

Hirdetés

Februárban ugyancsak végig a rendelkezésünkre áll a szériát útjára indító Resident Evil felújított kiadása. Remek alkalom, hogy elkezdjük a zombis sagával való ismerkedést, amennyiben eddig kimaradt volna az életünkből.

Egy harmadik játékot is letölthetünk február első napjától fogva, ám ez a lehetőség csak a hónap közepéig, 15-éig él. A szóban forgó alkotás egy kortalan klasszikus, az első Xboxra kiadott Indiana Jones and The Emperor's Tomb. Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy a promóció összefügg a MachineGames frissen leleplezett Indiana Jones játékával, amelyről annyit biztosan kijelenthetünk, hogy PC-re és Xbox Series X|S konzolokra meg fog jelenni, de hogy a playstationös közönség is ráteheti-e a kezét, az kétséges a ZeniMax felvásárlását követően.

Február 16-a és 28-a között pedig két további címmel gyarapíthatjuk gyűjteményünket. A Dandara: Trials of Fear edition egy brazil fejlesztésű platformer és mertroidvania keverék, míg a Lost Planet 2 a Capcom külső nézetes akció-kalandja.

Hogy a szokatlanul nagyvonalú februári csomagnak van-e bármi köze a bejelentett áremeléshez, egyelőre nem tudni, ahogy az sem világos, hogy marad-e a továbbiakban az új felállás öt játékkal, vagy csupán kivételes alkalomról van szó, és márciusban már csak négyet kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)