Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Bloodlines - újabb frissítést kapott a 14 éves játék

|

A játékon már régóta nem dolgozik a fejlesztőcsapat, de a lelkes modderek folyamatosan igyekeznek jobbá tenni.

Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Bloodlines még 2004 novemberében jelent meg a Troika Games jóvoltából. A single player akció-RPG-vel még mindig kellően sokan játszanak, hogy érdemes legyen hozzá frissítéseket kiadni.

Hirdetés

Az úgynevezett Unofficial Update 10, ahogy a neve is mutatja, nem a fejlesztők műve. Modderek dolgoznak már évek óta a Vampire frissítésein, és nagyon szépen javítják-bővítik az RPG-t. Készült már az Unofficial Update-ek keretein belül új quest, térkép, fegyver, tárgyak, karakterek, dialógusok, zenék és hangeffektek is. 

A 10-es sorszámú frissítés is sok újdonsággal és javítással teszi jobbá a Vampire: The Masquerade - Bloodlinest. Az Unofficial Update 10 javítást ezen a linken érhetitek el.

Ti játszotok még a klasszikus RPG-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)