Hirdetés

Még PS1-es grafikával is simán játszanánk a The Last of Us Part II-t

|

Valaki ismételten arra használta a Dreamst, hogy újraalkosson egy másik címet.

Hirdetés

Még idén, ám az eredeti tervhez képest picit később fogjuk megkapni a The Last of Us Part II-t, szóval néhány hónapot várnunk kell Ellie és Joel visszatérésére. Ám addig is elüthetjük az időt például azzal, hogy megnézzük, milyen lenne PlayStation 1-es játékként a folytatás.

Hirdetés

Ismét bebizonyosodott, hogy egészen hihetetlen alkotásokat lehet összepakolni a PlayStation 4-re most még korai hozzáféréssel, de február közepétől teljes változatban is elérhető Dreamsben. Ezúttal Bearly Regalnak jutott eszébe egy kiváló ötlet és egy kis kreativitással sikerült bemutatnia, hogyan nézne ki a The Last of Us Part II, ha az a '90-es évek végén jelent volna meg. A szögletes textúrák, a régimódi kezelőfelület, valamint a hangeffektek mind tökéletesen visszaadják a retro hangulatot.

Bearly Regal még egy kis összehasonlítással is készült, így megnézhetjük egymás mellett a játék két változatát.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)