Hirdetés

Napi büntetés: még a Tetrisből is lehet battle royale

|

Az egy dolog, hogy már voltak korábban olyan mémek, miszerint ez a csodás világ még a Tetrisből is battle royale játékot csinál majd, de hogy egy szép napon tényleg erre ébredünk, nem hittünk volna.

Hirdetés

A tegnap esti Nintendo Direct egyik legmeglepőbb bejelentése mindenképp a Tetris 99 battle royale játék volt. Az ingyenesen érkező címben ugyanis 98 másik játékos ellen kell teljesítenünk, azaz ügyesen pakolni a Tetris elemeket. Rövid volt az Apex királysága a műfajban, itt az új trónkövetelő...

Hirdetés

A Tetris 99 teljesen ingyenes Nintendo Switchen, azonban kizárólag online játszható, szóval mindenképpen szükségünk van hozzá egy Nintendo Switch Online előfizetésre. Nem is kell várnunk egyetlen percig sem, azonnal elérhetővé tette a játékot a Nintendo. Mutatjuk, hogyan is fest mindez a gyakorlatban: 

Nyilván a világ egyik legnépszerűbb játéka bármilyen mutációra képes (vajon hányan emlékeztek még a kilencvenes évek vécére optimalizált kínai Tetris handheld játékára, amely számtalan játékmóddal foglalta le a nagyérdeműt?), de nem hittük volna, hogy még a battle royale divathullámot is meg akarják lovagolni. Nyilván be is indult a mémgyár, többen amúgy még a Tetris 99 előtt megalkották a koncepciót, de az önbeteljesítő jóslatok világát éljük, lubickoljatok az abszurd ünnepben:

Ti fogtok tenni egy próbát az ingyenes Tetris 99 battle royale játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)