Hirdetés

Szupertitkos volt a Star Wars: Knights of the Old Republic E3-as prezentációja, de most te is megnézheted

|

Nem mindennapi kincs került elő a Star Wars: Knights of the Old Republic kapcsán.

Hirdetés

Szomorú az E3-ról immár kizárólag múltidőben beszélni, de jelenleg ott tartunk, hogy a legendás videojátékos show sorsa erősen kétséges. Akárhogy is, voltak évei ennek az iparnak, amikor még az innováció volt a fő motiváció, és még a BioWare is tudta, hogy mit csinál. Ebbe a korszakba repülünk most vissza.

Az év 2001, ekkor a csapat épp készült bemutatni egy őrült, új RPG-t a közkedvelt sci-fi univerzumban, a Star Wars világában. A "réges-régen" kitétel pedig ezúttal tényleg messzebbre fog vinni minket, mint eddig bármikor. Természetesen a legendás Star Wars: Knights of the Old Republicról van szó.

Hirdetés

Ennek kapcsán most a NoClip Games History Archive előásta azt a 2001-es E3-as bemutatót, amit stúdió kifejezetten a sajtónak szánt. A videóban láthatók a Knights of the Old Republic első dizájntervei egy rövidebb játékmenet demonstrációval együtt, ami még KotOR egy korai buildjéből származik.

A manapság megszokott csillogás, megrendezett showműsorok, és egyéb cukrozások mind hiányoznak: ez egy olyan beszámoló, ami csak a lényegre koncentrál.

2001 még egy nagyon más korszak volt, de a szeretet a KotOR univerzumával kapcsolatban azóta sem apadt el. Jelenleg a rajóngól a klasszikus visszatérését egy remake formájában várják, de hogy az mikor fog befutni, még erősen kérdéses. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)